Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendiği maçın ardından teknik direktör Sergen Yalçın’a su şişesi fırlatan taraftarın cezası belli oldu.
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Konyaspor’a 1-0 yenilerek kupadan elenen Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın’a, maç sonunda tribünden su şişesi atıldı. Olayın ardından gözaltına alınan taraftara bir yıl süreyle spor müsabakalarından men cezası verildi.
Konyaspor ile Beşiktaş arasındaki yarı final karşılaşmasının bitiş düdüğünün ardından, teknik direktör Sergen Yalçın soyunma odası tüneline ilerlerken bir taraftar tarafından su şişesi fırlatıldı.
Güvenlik güçleri tarafından kısa sürede tespit edilerek gözaltına alınan taraftar, savcılıkta ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Bu olayın ardından taraftara bir yıl boyunca spor müsabakalarına katılım yasağı getirildiği bildirildi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap